Меню

Андон Донев - Китара, Вокали

Андон Донев

Анди е родом от Шабла и израства в семейство, в което винаги е звучала музика. От както се помни се опитва да пее, а в ранните си тийнейджърски години хваща акустичната китара на сестра си и започва самосиндикално да се мъчи да изкара някакви разумни звуци от нея (от китарата, не от сестрата).
През 2003 г. се премества във Варна, за да следва Информатика в "Икономически университет" и постепенно навлиза в рок сцената на града като свири в няколко кавър банди. През 2009 г. се запознава с Едмон и Краси покрай новосформирания акустичен проект REVISION, а две години по-късно (заедно с Николай Божилов) решават да сформират нова група коцнцетрирана върху авторската музика - PAINOUT. Останалото е в секция "Биография".

Красьо Милчев - Барабани, перкусии

Красьо Милчев

Красьо е роден и израстнал в Балчик. Когато навършва 15 бива приет в седмо СОУ "Найден Геров", Варна. Именно тук се запалва по барабаните след като присъства на репетиция на свой съученик. От този момент нататък започва да се учи сам като използва възглавници и тигани. След 3 години на самообучение, младият барабанист тръгва на частни уроци при Николай Тончев, където прекарва 6 години.
Понастоящем Красьо не само барабани, но и рапира. През януари, 2018 г., под псевдонима Lay-Zy, той издава своя първи соло албум "Мъдрост от Панелката".

Иван Русев - Бас, Беквокали

Иван Русев

Сякаш обречен да стане музикант, Иван е роден в града с най-подходящо име - Шумен (все пак какъв музикант си, ако не можеш да вдигаш кръвното на съседите). Още от малък е бил увлечен по китарите - виждайки такива както по телевизията, така и на гости при приятели на родителите му. Желанието му да свири на инструмента се сбъдва, когато първоначалният план да бъде записан в паралелка с английски език не успява поради липса на места. Вследствие, Иван изразява желанието си да свири на китара и "мама и тати" го уважават.
По време на годините си в училище, Иван активно изучава акустичната китара, като същевременно прави и първи стъпки в свиренето на електрическа китара, пиано и пее в училищния хор. Известно време свири като соло китарист на училищната банда, преди местната група AMRANTH да го вербува за басист.
Нещата с тях процъфтяват, но през 2009 година Иван се измества във Варна, за да изучава "Компютърни Системи и Технологии" в техническия университет. По-късно и други членове на групата напускат Шумен и активността на групата e почти прекратена.
Иван участва в няколко проекта във Варна, където има малък брой участия като басист, последвани от няколкомесечен период на затишие.
Запознава се с Андон Донев покрай общото им хоби да бягат, където после научава, че Анди свири в група, която си търси нов басист. Така Иван става част от PAINOUT.

Николай Божилов - Китара, беквокали

Николай Божилов

Николай започва да се учи да свири на китара от брат си, който (в далечната 1985 г.) му изпраща от казармата писма с популярни песни и техните акорди. В средното училище той попада в един клас с Едмон Мардиросян и заедно сформират и свирят в три ученически банди - ENERGIX, LABIRINTH и FIX, с които имат едва няколко участия на сцена. Малко по-късно се присъединява към SAX и записва с тях самоделен албум в репитиционното студио на известната варненска група LUCIFER. Следва повече от 10-годишна пауза.
През 2005 г. се отзовава на поканата на стария си приятел Едмон и създават концептуалния проект NEVERHALL, с който издават само първия от трите планирани албума, озаглавен "1915 (Epistles at the Unborn Child)", преди групата да се разпадне. Едмон планира нов проект, в който отново кани Николай, а след него и Анди и Краси и така четиримата сформират PAINOUT.